Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

header vga home

“het groeps-gevoel van
ons team...geweldig” 
> Rianne van Beek - Uden <

Activiteiten

Subcategoriën

Voor kleine groepen en grote groepen, voor jong en oud organiseren wij diverse activiteiten. Er zijn activiteiten met en zonder begeleiding. U kunt kiezen voor een losse groepsactiviteit, maar u kunt ook in overleg met ons een arrangement samenstellen met een of meerdere activiteiten en een hapje en een drankje. Na de beschrijving van de groepsactiviteiten staan een aantal voorbeeldarrangementen.

Hieronder staan een aantal arrangementen beschreven. Dit zijn voorbeelden en zijn aan te passen aan uw wensen afhankelijke van de beschikbare tijd en het beschikbare budget. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij verzorgen heliumballonnen voor onder andere: Opening of reclame voor uw bedrijf Winkelacties Huwelijken Begrafenissen Feestgelegenheden

Onze schminkers zijn voor elke gelegenheid inzetbaar en kunnen kinderen omtoveren tot prinsessen, piraten, stoere mannen of in vele diersoorten.

VGA Zeeland is naast het organiseren van groepsactiviteiten voor verenigingen en (familie)feesten ook gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van activiteiten voor de promotie van uw winkel of bedrijf.
Kijk hieronder naar de beschikbare promotieactiviteiten waarin alle mogelijkheden worden beschreven. In overleg kunnen wij daarnaast ook iets speciaals samenstellen, zoals kameelrijden of een helicoptervlucht. Ook bestaat er de mogelijkheid een aantal activiteiten zonder begeleiding te huren. De huurprijs wordt hierop natuurlijk aangepast.

Vraag naar de mogelijkheden.

Algemeen, Kerstactiviteiten

  • Schakel naar raster layout
  • Schakel naar tabel layout

bel ons: 06-51565840 bekijk activiteiten stuur een email